Vlogmakelaars in het kort

Vlogmakelaars is het nieuwste concept. Na 18 jaar ervaring hebben het afgelopen jaar de gehele markt geïnventariseerd en vanuit de praktijk onderzocht om een woningzoekende op een zo correcte en servicegericht van dienst te kunnen zijn. We zien dat de woningmarkt zeer traditioneel is, zeg maar beetje oubollig.
Hier willen wij de uitdaging aan gaan om op een modernere manier, via de media mogelijkheden die er zijn, de markt van huren op te trekken naar NU, met goeie informatie, vlogs die een compleet en je een eerlijk beeld geven van de woning, en de kans om jezelf te onderscheiden van de rest.

Vlogmakelaars in het kort

De website biedt de bezoeker een aantal opties die alleen te bezichtigen zijn na betaling van een kleine vergoeding. Hierdoor kun je vanuit je stoel bekijken, reageren op woningen die interessant zijn zonder dat je verplicht bent om inschrijfkosten, sleutelgelden, bezichtigingskosten, etc. te betalen zonder dat je weet of je kans maakt op de woning. Dus geen verlies van veel vrije tijd door grote groepen mensen bij de bezichtiging, reiskosten, parkeerkosten, etc…
Je kunt rustig op jouw manier, wanneer het jou uitkomt de woningen bekijken, over de informatie nadenken en beslissen om ervoor te gaan.
Dat is Vlogmakelaars!

Vlogmakelaars is innovatief, tijd en kostenbesparend

Vlogmakelaars gaat met maximaal 3 geïnteresseerd een woning bezichtigen

Altijd, overal en via elke device

Wil je jouw naamsbekendheid vergroten? Of meer bezoekers op jouw website of naar jouw winkel? Vlogmakelaars biedt je de oplossing: gericht adverteren met online banners. Heb je speciale wensen? Dan denken we graag met je mee over een oplossing op maat.

  • Vlogmakelaars heeft 1000+ bezoekers per dag.
  • Vlogmakelaars zit in de doelgroep 18 tot 35 jaar
  • Vlogmakelaars vele mogelijkheden voor opvallende banners.
  • Vlogmakelaars is innovatief, nieuw en bruisend.